torstai 18. huhtikuuta 2013

Pussipäivä nro 3

En tiedä, voiko eilistä enää kutsua pussipäiväksi. 3 pussia, kaksi ruokaa. Päivä meni hyvin, nälkä pysyi kivasti loitolla, tuntui että energiaa löytyi ihan eri tavalla kun edellispäivinä. Jaksettiin poitsun kanssa käydä jopa vaunulenkillä, semmoset rapiat 7km käveltiin. Mutta illalla heikotti ja söin sitten kanaa, raejuustoa ja vihanneksia kuten edellispäivänäkin. Iltapalaksi söin vielä Skyr vaniljan. Vaikka tulikin ruokaa syötyä, kalorit pysyi alle sen sallitus 800kcal. Joten mikäs siinä, jos tämä näin onnistuu, että iltaisin syö oikeaa ruokaa. Mutta kunhan annokset vaan pysyyy pieninä ja terveellisinä. Ainakin tuntuu että vatsalaukku on pienentynyt, nälkä lähtee helpommin.

Aamupaino oli tänään 93,5kg, eli kolmessa päivässä 2,2kg! Vaikkakin nesteitä, niin aikamoista! Olen ollut ennen raskautta 90-92kg, joten ei ole pitkä matka enää sinnekään, jahuu!





2 kommenttia:

  1. Ostapa apteekista ketostixejä, niin voit tsekkailla, ootko ketoosissa! :) meiltä kiellettiin kokonaan "oikea" ruoka koko pussidieetin ajaksi, mikä mun mielestä oli myös helppoa. Kun ei saanut syödä MITÄÄN, ei myöskään ollut niin pahoja mielitekoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu luinkin jostain noista stikseistä, täytyy ehkä käydä ostamassa, ois kiva tietää! Ainakin nälkä on helpottanut ja voimat tullu takasin joten jotain on tapahtunut :)

      Poista