lauantai 13. huhtikuuta 2013

Takki

Joskus viime syksynä ostin Everestin valkoisen ulkoilutakin alennusmyynneistä. Takki oli aivan ihana, mutta harmikseni hieman pieni. Painoa oli tuolloin syksyllä varmaan lähemmäs 105kg. Kiinni se meni kyllä, mutta näytin siltä että minut olisi ahdettu makkarankuoreen. Kaikesta huolimatta ostin sen, sillä alennus oli hyvä ja takki mitä ihanin! Ajattelin, että joku päivä vielä mahdun siihen hyvin ja se näyttää hyvältä. No arvatkaapas, tänään on se joku päivä mistä unelmoin! Takki tuli mieleeni kun pohdin mitä tuonne vesisateeseen viittii laittaa päälleen ja yllätys oli melkoinen kun takki sujahti kiinni ja vielä jäi mahan kohdalle aavistus jäljää tilaakin! Voi tätä onnea :) Muruseni näyttää suunnilleen tältä, kyllä nyt kelpaa lenkkeillä!

Tänään suunnistin heti aamusta uimaan, jossa vesijuoksua 20min ja uintia toiset mokomat. Ja ihana tunne seurasi perästä! Josko huomenna taas kerkeisi tekemään hieman pidemmän salitreenin. On muuten aika melkoista, että jos lasketaan tuosta viime syksystä, niin painoa on tippunut sellaiset kymmenen kiloa, ihmeellistä! Ja tuntuu että vasta on päässyt vauhtiin ;) Nauttikaa ihmiset viikonlopusta! Ja tervetuloa parille uudelle lukijalle!



2 kommenttia:

  1. Ihana takki! Tuon kanssa vaan saa sitten olla varovainen joka paikassa :D Ja niin, tuo kymmenen kiloa on hieno saavutus, varmasti tuntuu askel kevyemmältä! Hienoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, varovainen saa olla! Mutta on se vaan niin ihana.. :) Ja totta, olo on jo paljon kevyempi!

      Poista